Op vakantie in Nederland

Of je nu de zon, zee of het strand wil pakken: er zijn genoeg mogelijkheden om in eigen land even op vakantie te gaan. Door in Nederland op vakantie te gaan ben je op een goedkope manier toch even weg uit alle drukte. Je komt even tot rust terwijl je niet ver van huis bent. Dit is zeker voordelig als je een paar dagen weg wil maar niet ver van huis kan zijn. Op vakantie in eigen land is een echte aanrader.

Vakantie vieren: maar dan dicht aan huis

Wanneer je in Nederland op vakantie wil zijn er veel opties. Je kan de bossen induiken op de Veluwe, een strand pakken aan de kust of naar één van de waddeneilanden gaan. Dit laatste geeft al een ander gevoel aangezien je met de boot over moet varen. Een week op vakantie naar één van de waddeneilanden kan zo super ontspannen zijn. Heerlijk fietsen op Terschelling of blokarten op Vlieland: wie wil dat nou niet? Of je nu van een actieve of rustige dag houdt: je zit altijd goed op de waddeneilanden.

Herfst, zomer, winter en lente

In elk seizoen kan Nederland mooi zijn. In de zomer heb je een redelijke zon waardoor je een zwembad kunt pakken, kan fietsen en mogelijk zelfs een duik kan nemen in de zee. Tijdens de lente en de herfst krijg je mooie kleuren waardoor een wandeling door het bos zeer mooie herinneringen kan opleveren. In de winter is een wandeling door de frisse lucht ook zeker een aanrader. Wanneer het gesneeuwd heeft zijn de waddeneilanden ook vol met bezoekers. Met een slee, snowboard of met de ski’s kan je de hele dag door van de duinen afrijden. Het lijkt dan wel niet op Oostenrijk of Frankrijk maar het levert je wel een mooie dag op.

Al met al zijn er in Nederland genoeg vakantie locaties om van te genieten. Zowel in het zuiden als in het noorden heb je mogelijkheden om er even tussen uit te schieten. Pak de auto of de fiets en rij lekker een stukje weg. Duur hoeft het zeker niet te zijn: een weekend of midweek weg kan namelijk al vanaf 100 euro.

Op vakantie in Nederland

Vul je bestemming hieronder in en bekijk alle voordelige vakantiemogelijkheden in eigen land.