Wat neem je mee naar een vakantiepark?

Vaak ga je al maanden voor je vakantie op zoek naar fijne accommodatie. Wat zijn nu de leukste vakantieparken in Denemarken? Of in welk land je ook naar toe gaat. Na maanden van voorpret is het tijd om de koffers in te pakken? Maar wat moet je ook alweer allemaal meenemen naar een vakantiepark?

Beddengoed
Bij de meeste huisjes op een vakantiepark is het beddengoed niet inbegrepen. Bij sommige ketens zoals bij Landal Parken kan je wel tegen een meer bedrag beddengoed bijhuren en er is zelfs een opmaak service. Bij veel andere ketens kan dit niet of als je pech hebt krijg je niet eens echte lakens maar lakens van papier. Zelf meenemen is dus wel zo makkelijk.

Kinderfietsje of step
Ga je met jonge kinderen op vakantie dan is het heel handig een kinderfietsje of step mee te nemen. Soms ligt je huisje toch nog best ver van het zwembad of de kidsclub. Jij kunt wel lopen maar jonge kinderen zijn eerder moe. Neem een stepje of kinderfietsje mee en laat ze lekker rijden terwijl je zelf ernaast loopt.

Een hele voorraad eten
Typisch Nederlands de auto vol eten gooien voordat je op vakantie gaat. Terwijl je ter plekke natuurlijk ook prima boodschappen kunt doen. Een basis voorraadje meenemen kan zeker geen kwaad. Zoals olie, peper en zout.
Luiers als je kinderen dat nog nodig hebben. Boter, een pak hagelslag of ander broodbeleg is ook handig om mee te nemen. Eet je kindje al een beetje zelf, vergeet dan niet kinderbestek, bord en beker mee te nemen. Vergeet ook de keukenrol niet.
Verder is het vooral afhankelijk van de bestemming waar je naar toe gaat. Wijn meenemen naar Frankrijk zou ik niet doen dat koop je ter plekke lekkerder en goedkoper. Ga je naar Scandinavie waar alle alcohol peperduur is dan is het wel logischer om zelf een paar flessen mee te nemen.

Netflix op je tablet en tijdschriften
Overdag vliegt de tijd vaak maar de avonden zijn een ander verhaal. Zeker voor gezinnen die ’s avonds er niet meer op uit kunnen omdat de kinderen vroeg slapen. Download van te voren je favoriete netflix series op je tablet of neem eindelijk die stapel tijdschriften mee waar je thuis niet aan toe kwam.